Μακρύγιαλος Πιερίας

Ο Μακρύγιαλος βρισκεται στις βόρειες ακτές του νομού Πιερίας στο δήμο της Πύδνας. Περισσότερα >>

Events στον Μακρύγιαλο - Φωτογραφίες

 

Sfendami night trail(Ορεινή Ποδηλασία)

Image

*Ο αγώνας έλαβε μέρος πέρυσι το 2010.Ακολουθεί η δημοσίευη της διοργάνωσης

<< Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι  διοργανώνεται 23 Οκτωβρίου 2010 (*).το event Sfendami night trail. Διεξάγεται στην Σφενδάμη Πιερίας και ο χώρος των εκδηλώσεων είναι ο  λόφος του προφήτη Ηλία που βρίσκεται 2.5 χιλ έξω από την Σφενδάμη   Το event  περιλαμβάνει   αγώνα νυκτερινού  ορεινού τρεξίματος 13 χιλ. Από τα οποία τα 4 χλμ. Είναι μονοπάτι,  και αγώνα ορεινής ποδηλασίας 18 χλμ. από τα οποία τα 7 χλμ είναι μονοπάτι. Oι υπόλοιπες  διαδρομές είναι δασικοί και αγροτικοί δρόμοι .


Ο λόφος του προφήτη Ηλία , που είναι και το κέντρο των εκδηλώσεων , βρίσκεται 2,5 χιλ  έξω από την Σφενδάμη . Περνώντας μέσα από την πλατεία του χωριού  ακλουθούμε  την ασφάλτινη διαδρομή με κατεύθυνση για Παλαιόστανη .Επίσης θα διοργανωθεί και ένα μικρό πάρτυ στο λόφο του προφήτη Ηλία με φαγητό , κρασί  και μουσική . Υπάρχουν δύο σημεία τροφοδοσίας σε κάθε αγώνα και οι σταθμοί θα περιλαμβάνουν νερό κ.α.Η σηματοδότηση θα γίνει με κορδέλες και φωσφορίζοντα πλαστικά ταμπελάκια . 


Ο χώρος  εκκίνησης και τερματισμού βρίσκεται  στο λόφο του προφήτη Ηλία . Η εκκίνηση θα δοθεί  στις 19:00 για το ποδήλατο και μετά από 10 λεπτά θα ακολουθήσει το τρέξιμο. Το κόστος συμμετοχής για τον κάθε αθλητή είναι 10 euro . θα υπάρχει  τροφοδοσία και υδροδοσία μέσα στον αγώνα . Ο κάθε αθλητής δικαιούται δωρεάν  γεύμα και  κρασί στο πάρτυ που θα ακολουθήσει . Ευπρόσδεκτα κρασιά - τσίπουρο και ότι επιθυμεί ο κάθε συμμετέχων από την περιοχή του . Για την ασφάλεια των αθλητών θα βρίσκεται στον αγώνα η ΕΠΟΜΕΑ - επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών - όπως και μια ομάδα 20 μελών της διοργάνωσης .


θα υπάρχουν απονομές στους νικητές  γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών . Οι τρεις  πρώτοι νικητές των αγώνων στη γενική κατάταξη όπως και η πρώτη νικήτρια θα έχουν δωρεάν εγγραφή για την διοργάνωση   toy SMF 2011. Δηλώστε συμμετοχή  στην ιστοσελίδα της   διοργάνωσης   www.sfendami.gr  στην φόρμα δήλωσης  συμμετοχής  - Sfendami Night Trail .


Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 18:00 . O  χώρος του προφήτη Ηλία προσφέρεται για ελεύθερο camping για τους αθλητές    αλλά και για όποιον θελήσει να βρεθεί στο πάρτυ . Λόγω του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί νύχτα , η δυσκολία του είναι μεγαλύτερη και για αυτό σας ζητάμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την ασφάλεια σας . Επείσης είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους και φακού για τους ποδηλάτες και φακού κεφαλής για τους δρομείς . Σας περιμένουμε στην Σφενδάμη για νυχτερινές περιπλανήσεις! >>

 

 

Μυδόχαρα 2010

Image

Ο αγώνας έλαβε μέρος πέρυσι το 2010.Ακολουθεί η δημοσίευη της διοργάνωσης

Και μύδι και τσίπουρο και χαρές και ... ΧΟΡΟΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΕΧΑΣΕ! Και του χρόνου με υγεία... για να δείτε τι χάσατε!!!

 


 

Αγώνες τζετ σκι στο Μακρύγιαλο Πιερίας ‏ 2010

Image

Στην παραλία του Μακρύγιαλου Πιερίας διεξήχθησαν στις 17 και 18 Ιουλίου του 2010 οι πανελλήνιοι αγώνες τζετ σκι.
Εντυπωσιακά κόλπα και μεγάλες ταχύτητες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές.
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν αρκετά μεγάλη.
Η οργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες:

Προορισμοί

Παραλία Άγιος Ιωάννης
Κοντινός προoρισμός με εξαιρετική παραλία.>>

Παραλία της Πύδνας
Η αρχαία Πύδνα με μεγάλη ιστορία.>>

Παραλία στις Αλυκές
Μία απο τις ωραιότερες παραλίες που πρέπει να επισκεφτείτε.>>

Μακρινές Αποδράσεις
Όπως Κατερινη - Ολυμπος - Διον - Μετεωρα - Βεργινα - Βεροια - Θεσσαλονικη.>>

Περισσότερα στο Wikipedia

Χάρτης Googlemaps